WK Oirschot zondag 13 augustus: Een prachtige slotdag!

14-08-2023

Gisteren was alweer de allerlaatste dag van het WK in Oirschot. Een week die voorbij is gevlogen en waarin we onze Nederlandse ruiters hebben zien strijden voor wat ze waard zijn. Er zijn diverse finale plekken veroverd en mooie klasseringen behaald, waar we enorm trots op zijn!

Gisteren mochten Dromelot van Helvoort & Rokkur frá Ytra-Vallholti hun A Finale Jeugd T1 Tölt rijden. Ze sloten deze af met een score van 6.06 en een 7e plaats, waarna ze met de Nederlandse vlag over de baan mochten voor een ereronde. 

We kijken als NSIJP terug op een succesvolle week: de sfeer in het Nederlandse kamp was enorm goed, de paarden waren fit, er zijn mooie sportieve resultaten behaald, de loterij ter ondersteuning van de equipe was een groot succes, de uitingen van de werkgroep Paardenwelzijn zijn goed ontvangen en in de NSIJP stand hebben we enorme aanloop gehad. Tot slot een dikke pluim voor de organisatie van het WK: het is ongekend hoe professioneel dit WK weer was opgezet en hoe alles tot in de puntjes geregeld was!

 

Foto: Dromelot van Helvoort & Rokkur frá Ytra-Vallholti tijdens hun ereronde, gemaakt door Henk Peterse