Meld je aan als lid van NSIJP

Wil je graag lid worden van het NSIJP? Dat kan natuurlijk. Het voordeel van een lidmaatschap is dat je goed op de hoogte blijft van alle ontwikkelingen en belangrijke informatie rond de IJslanderwereld in Nederland en daarbuiten. Het NSIJP organiseert bovendien allerlei evenementen  (keuringen, jeugdtrainingen en recreatie-activiteiten) of ondersteunt daarin (wedstrijden). 

Om gebruik te maken van de diensten van het NSIJPkantoor (stamboekzaken) is een lidmaatschap noodzakelijk.

Het NSIJP kent 4 types lidmaatschap:

  • Algemeen lidmaatschap. Dit lidmaatschap staat open voor natuurlijke personen die in het verenigingsjaar de leeftijd van 18 jaar en ouder hebben bereikt. Dit lidmaatschap kost €70,- wanneer betaald wordt via automatische incasso (€76,- wanneer niet betaald wordt via automatische incasso).
  • Gezinslidmaatschap. Dit lidmaatschap staat alleen open voor natuurlijke personen die in het verenigingsjaar de leeftijd van 18 jaar en ouder hebben bereikt en duurzaam samenleven met een hierboven bedoeld algemeen (hoofd) lid. Een gezinslid heeft geen recht op toezending van het verenigingsblad IJslandse Paarden. Dit lidmaatschap kost €22,- wanneer betaald wordt via automatische incasso (€27,50 wanneer niet betaald wordt via automatische incasso).
  • Jeugdlidmaatschap. Dit lidmaatschap staat open voor natuurlijke personen die in het verenigingsjaar de leeftijd van 18 jaar nog niet hebben bereikt. Dit lidmaatschap kost €44,- wanneer betaald wordt via automatische incasso (€49,- wanneer niet betaald wordt via automatische incasso).
  • Jeugdgezinslidmaatschap. Dit lidmaatschap staat open voor natuurlijke personen die in het verenigingsjaar de leeftijd van 18 jaar nog niet hebben bereikt en in gezinsverband samenleven met een hierboven bedoeld algemeen (hoofd)lid. Een jeugdgezinslid heeft geen recht op toezending van het verenigingsblad IJslandse Paarden. Dit lidmaatschap kost €8,50 wanneer betaald wordt via automatische incasso (€14,- wanneer niet betaald wordt via automatische incasso).
Uw gegevens
Een thuis of werk telefoonnummer
Type Lidmaatschap
Algemeen (hoofd) lidmaatschap Dit lidmaatschap staat open voor natuurlijke personen die in het verenigingsjaar de leeftijd van 18 jaar en ouder hebben bereikt. Gezinslidmaatschap Dit lidmaatschap staat slechts open voor natuurlijke personen die in het verenigingsjaar de leeftijd van 18 jaar hebben bereikt en duurzaam samenleven met een hierboven bedoeld algemeen (hoofd) lid. Een gezinslid heeft geen recht op toezending van het verenigingsblad IJslandse Paarden Jeugdlidmaatschap Dit lidmaatschap staat open voor natuurlijke personen die in het verenigingsjaar de leeftijd van 18 jaar nog niet hebben bereikt. Jeugdgezinslidmaatschap lidmaatschap Dit lidmaatschap staat open voor natuurlijke personen die in het verenigingsjaar de leeftijd van 18 jaar nog niet hebben bereikt en in gezinsverband samenleven met een hierboven bedoeld algemeen (hoofd)lid. Een jeugdgezinslid heeft geen recht op toezending van het verenigingsblad IJslandse Paarden.