Wissel in begeleidingsteam WK IJslandse Paarden

22-06-2023
Wissel in begeleidingsteam WK IJslandse Paarden

Terug naar de basis om te kunnen bouwen.

----------------------

In aanloop naar het WK 2023 in Oirschot is gebleken dat het huidige begeleidingsteam helaas meer tijd nodig had om het perfect functionerend team te vormen dat noodzakelijk is voor een succesvol WK.  

Het WK IJslandse Paarden vindt reeds begin augustus 2023 plaats. Slecht een paar weken verwijderd van de grote datum zijn we daarom als bestuur genoodzaakt geweest om terug naar de kern te gaan, om van daar uit een solide basis te bouwen voor de toekomst. We zijn daarom verheugd dat het nieuwe kernteam bereid is gevonden om vanaf nu tot en met het WK de ruiters te begeleiden: Arjen Heerema als Chef de Mission, hij zal worden bijgestaan door Menthe van Vierssen (sport) en het team wordt nog aangevuld met een derde persoon.

We willen Ellen Meesters, Eva Beun-Lekkerkerker en Joyce van Rooijen-Heuitink bedanken voor al het waardevolle werk dat zij tot nu toe voor de vereniging en voor de ruiters hebben gedaan.

We kijken uit naar een fantastisch evenement in Oirschot waar sport, fokkerij en liefhebbers gaan genieten van onze prachtige IJslanders. Stond dit prachtige, niet te missen WK nog niet in je agenda? Noteer dan zeker 8 t/m 13 augustus in Oirschot!