Vacature: Lid Sportcommissie

16-12-2021
Vacature: Lid Sportcommissie

De sportcommissie van het NSIJP is op zoek naar een nieuw lid! Onze vereniging heeft diverse commissies en werkgroepen. Elke commissie houdt zich bezig met een aspect van onze IJslanders. De sportcommissie houdt zich bezig met alles wat komt kijken bij de IJslandersport. De commissie bestaat uit ca. 5 leden.

Wat kan je verwachten?

Als sportcommissie komen we gemiddeld 1 x per maand bij elkaar om met elkaar te vergaderen. Dit is vaak online en zo nu en dan komen we fysiek bij elkaar. Tussen door hebben we ook wel vaak nog contact met elkaar om lopende zaken te bespreken en te regelen. Alles wat binnen onze vereniging op rondom de IJslandersport gebeurt loopt via de sportcommissie.  Enkele voorbeelden: maken van de WK-selectie procedure, ondersteunen van wedstrijdorganisatoren, maken van de prestatieklasse regeling en deze berekenen, samenwerken met de Jeugdcommissie, zorgen voor informatie over de sport op de NSIJP-site en in de IJP. Onderling verdelen we de taken en maken een actielijst. We zijn er voor de leden van de vereniging en proberen alle belangen te behartigen en onze IJslandersport naar een hoger niveau te krijgen.

Wie zoeken wij?

We zoeken een enthousiasteling voor de IJslandersport. Iemand die met een frisse en heldere blik op de sport onze commissie kan verrijken. Het niveau van je eigen rijden maakt niet uit, wel izoeken we iemand die ervaring heeft met wedstrijden rijden en/of wedstrijden organiseren. De taken worden onderling verdeeld maar we ontmoeten graag iemand die het ook leuk vindt om de pr/communicatie (zoals publicaties op website, fb en ijp) te gaan regelen.  Herken je jezelf in dit profiel en wil je tijd vrijmaken om iets leuks te doen voor de vereniging dan komen wij graag met je in contact. 

Je kunt interesse kenbaar maken door ons te mailen,  sportcie@nsijp.nl of bel met  Menthe van Vierssen tel nr 06-83406199. 

 

Sportcommissie.

Carolien, Marina, Menthe en Bert