SAVE THE DATE - KERSTWEEKEND JEUGD 16 & 17 DEC!

13-11-2023
In het weekend van 16 & 17 december organiseert de NSIJP jeugdcommissie het NSIJP jeugd kerstweekend!

Dit weekend zal plaatsvinden aan de Biezendijk 5, 6595 MG Ottersum, waar ook de paarden onder toezicht zullen overnachten. Zelf slapen we in knusse huisjes aan de Zwarteweg 60, 6596 MJ Milsbeek.

Op zaterdag starten we om 12.00 met een Masterclass 'Anatomie & Biomechanica voor kids' van osteopaat Ilse. Ook zullen we oefenen met de trail onder begeleiding van Anne-Jet White en Stella Timmerman. Op zaterdagavond is er een 3-gangen kerstdiner waar ouders en jeugdruiters die niet deelnemen aan de andere onderdelen ook van harte welkom zijn! Tijdens het kerstdiner is er mogelijkheid voor zowel ouders als jeugd om met de jeugdcommissie te bespreken welke jeugdactiviteiten je volgend jaar graag zou willen doen.

Op zondag wordt er geoefend met de vlaggenrace (onder begeleiding van Anne-Jet White) en kan er een sprongetje worden gewaagd (onder begeleiding van Michelle Goedhart). We sluiten tussen 15.00-16.00 uur het weekend af.

Heb jij al helemaal zin gekregen in zo'n gezellig kerstweekend vol leuke activiteiten? Meld je dan aan via DEZE LINK!

Met dieetwensen kan rekening worden gehouden. Deelname aan het gehele weekend kost €165. Ouders of jeugdleden die willen aansluiten bij het kerstdiner betalen €15,-. Toch nog vragen na dit bericht? Dan kun je ons altijd even mailen via jeugd@nsijp.nl!

groetjes van de Jeugdcommissie