POLL: Nederlands Kampioen Vijfgangenklassement

31-03-2023
POLL: Nederlands Kampioen Vijfgangenklassement

Zoals eerder gecommuniceerd is er voor 2023 geen mogelijkheid tot het rijden van de Vijfgangenklassement op het NK, zoals we dat normaal gewend zijn.

Er zijn twee mogelijke scenario's om de Nederlands Kampioen Vijfgangenklassement te bepalen. Tijdens de informatiebijeenkomst van begin maart hebben we beloofd dat we de keuze aan onze leden zouden voorleggen via een poll op de website:

Optie 1: conform het wedstrijdreglement bestaat het Vijfgangenklassement uit:  F1, T1 of T2 én een telgangonderdeel. Een kampioenschap in de volle breedte van de telgangproeven kan alleen op de Breidablik worden samengesteld. De kampioen wordt dan alsnog gehuldigd tijdens het NK op Fitjar.

óf:

Optie 2: een aangepaste versie van het klassement voor 2023, waarbij we analoog aan het viergangenklassement gaan werken: F1 en T1 of T2, zonder telgangonderdeel. De kampioen kan in dat geval worden bepaald tijdens het NK op Fitjar.

Vul jouw voorkeur in via onderstaand formulier. Naam en e-mail vragen we enkel om te voorkomen dat er meerdere malen wordt gestemd: