Meer resultaten NK jeugd

24-08-2019
Meer resultaten NK jeugd

Vanmiddag zijn op de Langegracht  tijdens de NK Jeugd de selecties voor de gangenproeven gereden.

De resultaten kort op een rij!

In de V5 met 23 deelenemers eindigde Julie Klomp met Ofsi frá Wyler als eerste (5,83) in de selectie, gevolgd door Kalea Orgers met Loki frá Stöð (5,73) en op de derde plaats Mylou van Suylen met Kvikur frá Ingólfshöfði (5,53). 

De selectie V3 is gewonnen door Dromelot van Helvoort met Djásn Svartursdóttir frá Lálendi met een 5,83. Op de tweede plek staat Freya Spee met Skýr frá Libèrté (5,60) en vlak daarachter op de derde plaats staat  Kiki Tesselaar met Tvistur frá  Haukholtum (5,57).

Dylan Humble heeft in de selectie V2 met Gloðis frá Blesastöðum 1A  samen met Zoë Adriaanse met Ísafold van de Hoge Bomen (beiden een score van 5,60) de eerste plaats in beslag genomen. Nummer drie is Anniek Hartog met Sókrates frá Strandhólum met een puntentotaal van 5,43. 

De selectie V1  is gereden door twee ruiters. Esmee Versteeg reed Greifi frá Fensalir en kwam uit op 6,10. Dromelot van Helvoort met Júpiter frá Garðakoti had een score van 5,93. 

In de vijfgangenproeven zijn de F3 en de F2 verreden. Aan de F3 deed alleen Kiki Tesselaar met Hooge Weides Viðja mee. De F2 kende een wat uitgebreider deelnemersveld (5 totaal). Als eersten eindigden in de selectie Josefine van Vessem met Ösp frá Hofi en Christa Rike met Foss vom Forstwald, beiden hadden een 5,67. Sander Marsden met Von frá Dýrfinnustöðum is derde met 5,47. 

 

Weer mooie resultaten van onze jonge ruiters!!