Nieuw in het evenementen systeem: de wachtlijst!

13-03-2023
Nieuw in het evenementen systeem: de wachtlijst!

Vandaag beleeft de wachtlijst in Nederland dan wel haar echte première. Helaas zat er gisteravond nog een storing in, maar inmiddels werkt het wel!

Vanaf nu werkt het evenementen systeem met een wachtlijst. Als het maximum aantal deelnemers aan de wedstrijd waar je voor inschrijft is bereikt, dan kan je nu alsnog invullen wat je wensen zijn voor je inschrijving. Alleen: je kan niet betalen en je krijgt de mededeling dat je op de wachtlijst komt.

Wanneer er plek vrijkomt op de wedstrijd, dan verstuurt de organisator naar een ruiter op de wachtlijst een mail met daarin de mededeling dat er plek vrijgekomen is. De ruiter heeft dan 24 uur om te beslissen of hij/zij mee wil doen en om te betalen.

Reageert de ruiter niet in die 24 uur, dan vervalt het aanbod. De organisatie kan dan een volgende combinatie uitnodigen. Sta je op de wachtlijst voor een wedstrijd? Houd dan dus je email in de gaten…..

Dit voorkomt het zelf moeten schrijven van emails, en is dus hopelijk makkelijker en duidelijker voor organisatoren en ruiters.

We hopen dat we niet nóg meer last van kinderziektes gaan krijgen!

Heel veel succes dit seizoen!

Aanvulling:
De wachtlijst functie is of zal voor alle wedstrijden die na 11 april plaatsvinden (dus ook de Voorjaarswedstrijd van Midgard op de 15e) beschikbaar zijn.
Diegenen die zich al via een email voor Midgard hadden opgegeven krijgen (of hebben het al gehad) hierover nog een persoonlijk bericht.