Nederlands kampioenen 2019 in telgangproeven en F 2

14-07-2019
Nederlands kampioenen 2019 in telgangproeven en F 2

Gisteravond konden we al bekend maken dat Cora Wijmans met Remba frá Skogi Nederlands kampioen P 2 is geworden. Cora van harte gefeliciteerd met deze mooie prestatie!

De tweede en de derde plaats in de P2 zijn beiden naar Sigurður Marinusson gegaan met respectievelijk Hellen frá Bessastöðum en Skuggi frá Hávarðarkoti. Siggi, gefeliciteerd met deze resultaten. 

Aan het begin van de middag zijn ook de andere winnaars van de telgangonderdelen gehuldigd. Voor de PP1 is dat Anne Lene Holm met Seifur frá Oddhóli: van harte gefeliciteerd met het behalen van het Nederlands kampioenschap. 

Tweede in de PP1 is Irma Schortinghuis met Heljar frá Strandhólum en derde is geworden Erik Spee met Hljómur frá Hestasýn. Gefeliciteerd met deze resultaten. 

 

De P1 is gewonnen door Sigurður Marinusson met Skuggi frá Hávarðarkoti: gefeliciteerd met de kampioenschap.

De tweede plek is veroverd door Mike van Engelen met Zelda frá Sörlatungu en op de derde plek is geëindigd Cora Wijmans met Remba frá Skogi. Topprestaties!

 

De Nederlands kampioen P 3 is Herman van Wissen met Kuldi frá Skarði, gevolgd door Marije Marsden met Lygna frá Sunnuhvoli als tweede en Nanco Lekkerkerker met Fafnir frá Reykjavik als derde. Gefeliciteerd!!

 

De winst voor de F2 is in handen gekomen van de jonge ruiter Sander Marsden met Von frá Dýrfinnustöðum. Gefeliciteerd met dit Nederlands kampioenschap. 

Tweede en derde werden respectievelijk Annette van Vollenhoven met Herdís van ´t Slingerbos en jeugdruiter Jet van der Hoeven met Skolla frá Niðurlandi. Ook voor jullie felicitaties!