Midgard & NSIJP slaan handen ineen

25-08-2023
Midgard & NSIJP slaan handen ineen

We zijn blij om jullie aan te kondigen dat Midgard & de recreatie commissie van het NSIJP een pilot voor een samenwerking gaan starten.

Midgard hecht veel waarde aan de recreatie ruiter. Afgelopen tijd zijn er veel activiteiten georganiseerd zoals ritten, (online) clinics, informatie educatie sessie op de paardenkliniek, regionale wedstrijden en een laagdrempelige grote winter-indoor met tevens fun elementen. Er staan ook weer veel nieuwe activiteiten op de agenda.

De recreatie commissie van het NSIJP vind de recreatie ruiter ook heel belangrijk en wil daarom samen met Midgard een pilot starten waarbij we willen testen hoe het stamboek samen met de regionale verenigingen activiteiten en evenementen kan organiseren of bredere aandacht aan activiteiten te geven. Uiteraard gaan we ook gesprekken starten met de andere regionale verenigingen.

Vandaag, 25 augustus, is het startsein van de pilot gegeven op het Midgard Volwassen Ponykamp. Alle ruiters hebben een mooi shirt gekregen waar het NSIJP aan bijgedragen heeft.

Binnenkort horen jullie meer over onze gezamenlijke plannen. We kijken er naar uit om nog meer ruiters te verwelkomen!

Hartelijke groet
Johan (NSIJP) & Yolanda (Midgard)