Mega loterij: Steun onze ruiters op het WK!

07-07-2023
Mega loterij: Steun onze ruiters op het WK!

Wil jij het Nederlandse team steunen richting en tijdens de WK én wil je kans maken op ontzettend gave prijzen? Koop dan loten voor de loterij!

Hoofdprijs:
4-daagse reis naar IJsland                 
Incl. vlucht, overnachtingen, alle maaltijden en dranken, vervoer en entreegelden

Daarnaast is er een enorme lijst met vele andere prijzen (gesponsord door bekende leveranciers uit de ijslandersport) en ook zijn mooie WK artikelen te winnen. Ben je benieuwd naar het prijzenoverzicht tot nu toe? Klik dan HIER. De lijst wordt de komende weken nog verder aangevuld!

Prijs per lot: € 10,00
Aantal te verkrijgen loten: 2.500

De trekking vindt plaats op 13 augustus 2023.
De prijzen kunnen afgehaald worden op de WK op 13 augustus na de trekking, of ze worden thuisgestuurd. 

Bestelling loten
De "live" start van de verkoop van de loten is op het Nederlands Kampioenschap 15 en 16 juli, bij Stoeterij Fitjar in Noord-Sleen. Ook tijdens de WK kun je nog loten kopen.

Kom je niet naar de NK of WK? Wees gerust, je kunt ook vanuit thuis loten kopen en meedingen voor de prijzen. Maak voor ieder lot €10,00 plus éénmalig € 1,50 verzendkosten over naar het NSIJP en je krijgt je loten thuisgestuurd.
Betaalgegevens NSIJP: NL41RABO0380231557.
Let op! Plaats bij je overboeking de volgende omschrijving: loten WK equipe + jouw voor en achternaam (ben je geen lid van het NSIJP? Mail dan ook even je naam en adresgegevens naar info@nsijp.nl).

Wil jij ook meehelpen om deze actie een succes te maken door prijzen te sponsoren óf loten te verkopen óf heb je een ander leuk idee? Mail dan naar dit adres.

Er is Goedkeuring Kleine Kansspelen verleend door de Gemeente Epe.