Mannenweekend

09-01-2019
Mannenweekend

Paardrijden een vrouwensport? Écht niet! En om dat te benadrukken hebben wij nu voor de allereerste keer een heus mannenweekend georganiseerd (voor 8 t/m 26 jaar)! (Sorry dames, jullie mogen het volgende weekend weer meedoen hoor!) Dit mannenweekend wordt gehouden op 23 en 24 februari 2019, bij Álfsengi in Loenen. Deelnemers zullen het hele weekend les krijgen van Matisse Brummel en 2 andere ervaren, mannelijke instructeurs.

We beginnen het weekend om 08:30 op zaterdag en eindigen rond 17:00 op zondag. Uiteraard wordt er voor jullie een mannelijk ontbijt, lunch én diner verzorgd.

Zin gekregen in dit mannenweekend? Een heel weekend meedoen met je eigen paard incl. overnachting, stalling paard, ontbijt, lunch en diner kost €150,-. MAAR LET OP; JE KUNT DIT WEEKEND OOK EEN LESPAARD HUREN. Wij hebben voor dit weekend 4 lespaarden beschikbaar, mocht je niet in de gelegenheid zijn een eigen paard mee te nemen. Wil je dit weekend deelnemen met een lespaard, dan kost dit weekend je €210. Hiervoor krijg ook jij overnachting, ontbijt, lunch, diner én een “eigen” paard voor een weekend!

En psssst, ben je nog geen NSIJP-lid? Dan mag ook jij dit weekend gewoon komen, voor een toeslag van €10,-/dag. Schrijf je snel in want VOL = VOL.