Laatste resultaten NK 2019

14-07-2019
Laatste resultaten NK 2019

Inmiddels zijn alle finales verreden en kunnen we de laatste uitslagen bekendmaken. 

De V2 A-finale is wonnen door Ariadne Bakels-Rüthlein met Tindra von Hof Gladur, gefeliciteerd met het Nederlands kampioenschap V2

In deze proef is Inge Frieling met Timbiltá frá Stjórnarhofi tweede geworden en Bram Vervest met Völ frá Vatnsenda is als derde geëindigd. 

Nederlands kampioen in de T3 is Saar Veneman met Sólfinnur van de Noorderzon, gefeliciteerd Saar.

Annefloor Bouman eindigde met Gjúga frá Lálendi als tweede en Bram Vervest eindigde ook in deze proef met Völ frá Vatnsenda als derde. Gefeliciteerd met deze prestaties. 

In de T4 is Valerie van Helvoort-Kortrijk met Lukka van ´t Groote Veld Nederlands kampioen geworden, gefeliciteerd. 

Robin Riphagen met Vargur frá Fensalir werd tweede en Nancy Hofkens is met  Leiftri von Roetgen als derde geëindigd, mooie resultaten. 

 Als laatste is de T2 A-finale gereden. Deze is gewonnen door de winnaar van de selecties: Yoni Blom met Bjartur frá Aquadraat, gefeliciteerd. 

Mieke van Herwijnen met  Örk frá Hjarðartúni en Arja Schuurmans met Lugh von der Osterhöll hebben mooie resultaten behaald met respectievelijk een tweede en een derde plaats in de T2-finale. 

Het Nederlands kampioenschap in het 4-gangenklassement is naar Anne-Lene Holm met Náttar fra Slippen gegaan en Mieke van Herwijnen is met Ómar frá Vestri-Leirárgörðum Nederlands kampioen in het 5-gangenklassement geworden. Ook voor deze prestaties de hartelijke felicitaties voor Anne-Lene en Mieke. 

Daarmee is het NK 2019 tot een eind gekomen. Een goed georganiseerde wedstrijd en een succesvol evenement dankzij de inzet van de wedstrijdcommissie van IJRN en de vele vrijwilligers, petje af!!