24 en 25 augustus: Jeugd NK

31-07-2019
24 en 25 augustus: Jeugd NK

Op zaterdag 24 en zondag 25 augustus vinden op de wedstrijdlocatie Langegracht in Esbeek de Nederlandse kampioenschappen IJslandse paarden voor jeugd plaats. 

Els Corstens (Paukespan) en Annemiek Corstens (Langegracht) organiseren deze kampioenschappen. Naast alle  reguliere tölt- en 4/5-gangenproeven  ( T1 t/m T8, V1, V2, V3 en V5, F1, F2, F3) zijn er een aantal specifieke jeugdproeven uitgeschreven zoals THI (Level 1), Cross, Vlaggenrace en Trail. 

Onze jeugd doet het op dit moment erg goed, we hebben een aantal sterke deelnemers in de WK-equipe. Het is daarom fantastisch dat Els en Annemieke alle Nederlandse jeugdruiters - weer -de gelegenheid geven om elkaar op sportief vlak te ontmoeten, zich met elkaar te meten en zich zo te ontwikkelen. In totaal kunnen er 60 combinaties deelnemen, de inschrijving is inmiddels vol. 

Voor de zaterdagavond van dit tweedaagse evenement is een leuk avondprogramma in voorbereiding. 

Het NSIJP verzorgt de linten en medailles, daarnaast wil de organisatie graag mooie prijzen beschikbaar stellen aan de winnaars. Wie dit wil sponsoren (financieel of in natura), kan contact leggen met Els Corstens, Paukespan.