Jan Pelsprijs 2023 voor Maaike Burggrafer

25-07-2023
Jan Pelsprijs 2023 voor Maaike Burggrafer

Tijdens het Nederlands Kampioenschap op stoeterij Fitjar in Noord-Sleen, georganiseerd door IJsland Rijders Noord, werd ook traditiegetrouw de Jan Pels prijs uitgereikt.

De prijs werd uitgereikt door Jet en Janneke Pels, ter nagedachtenis aan hun vader Jan Pels. Hij zette zich als vrijwilliger met groot enthousiasme en saamhorigheidsgevoel in voor onze vereniging. Met deze prijs wordt jaarlijks een van de vele vrijwilligers die onze vereniging kent in het zonnetje gezet.

Dit jaar werd de prijs gemaakt door Venus van Asperen.

In 2023 is de prijs gewonnen door Maaike Burggrafer! Er is veel gestemd dit jaar en Maaike werd het vaakst door onze leden aangedragen als kandidaat voor deze bijzondere prijs. Maaike staat altijd voor iedereen klaar en ze is betrokken bij zo’n beetje alle facetten van onze vereniging: als ruiter, fokker, organisator, educatie en recreatie.

We willen Maaike heel erg bedanken voor haar tomeloze inzet en we hopen nog lang van haar enthousiaste inzet te mogen genieten. Van harte proficiat met het winnen van deze mooie prijs!

Foto: Henk Peterse