Inschrijving selectie WK 2023 Oirschot geopend!

01-03-2023
Inschrijving selectie WK 2023 Oirschot geopend!

Beste ruiters,

Eindelijk is het dan zover; vanaf vandaag kunnen jullie inschrijven voor de selectie van de WK 2023 in Oirschot en wordt het uitvoeringsreglement gepubliceerd.

In het uitvoeringsreglement kun je lezen hoe je kan deelnemen aan de selectieprocedure voor het WK team en wat de spelregels zijn. Ook dit keer werken we met de app, zodat jij en alle supporters up-to-date zijn met de stand van zaken in de selectie.

Inschrijven doe je via: wkoirschot.nsijp.nl

De al gepubliceerde selectiemethode is gebaseerd op het uitgangspunt dat de beste combinatie uit alle individuele proeven, mits de norm wordt behaald, in aanmerking komen voor de WK equipe. Lees ook deze selectiemethode nog een keer goed door. Het is als ruiter van groot belang om goed te doorgronden hoe de selectie voor de WK equipe is geformuleerd, zodat je de juiste keuzes kan maken in dit spannende wedstrijdseizoen.

Vrijdagavond 10 maart is er van 20.00 tot 21.30 uur een voorlichting met de mogelijkheid om vragen te stellen, via zoom.

Je hoeft je niet van tevoren aan te melden, via onderstaande link kan je aan de bijeenkomst deelnemen: 

https://zoom.us/j/91238914036?pwd=OUdBMFVoczFkQXJxdW0renN1bHRSUT09

Zoals we inmiddels gewend zijn van het WK team in Oirschot, staat ons een fantastisch WK toernooi te wachten in eigen land. We gaan er natuurlijk met een volle equipe naar toe! Het zal spannend worden voor alle ruiters, wie er uiteindelijk een plekje verovert in de Nederlandse equipe met zijn of haar paard.

We wensen jullie alvast heel veel succes in het komende wedstrijdseizoen en graag tot 10 maart!

De sportcommissie