Passieve fysiotherapie

29-11-2019
Passieve fysiotherapie

De noordelijke regionale vereniging IJRN organiseert op zaterdag 7 december een interessante lezing, die ook toegankelijk is als je geen IJRNlid bent.  

De korte dagen, de training op een laag pitje: de winter is het perfecte seizoen om je kennis bij te spijkeren onder het genot van een kopje thee in de gezellige kantine van Fitjar! IJRN nodigt je van harte uit voor de lezing over "Passieve Fysio". Kom langs en leer hoe je je paard kunt "trainen zonder te trainen" door zijn leefomgeving zo goed mogelijk in te richten. Door deze kennis toe te passen, zal je je paard helpen om zichzelf fit en soepel te houden zonder dat jij daar aan te pas komt. Het paard wordt zijn eigen "passieve fysio". En daar pluk je bij de training onder het zadel weer de vruchten van!

Deze lezing wordt gegeven door Tamara Dorresteijn van Equine Solutions. Ze is sinds 2017 nauw betrokken als teamlid bij Equine Studies en als trainer bij Dialoog tussen mens en paard. In deze hoedanigheid heeft ze talloze dissecties van paarden bijgewoond en hiermee unieke kennis van de anatomie en de invloed van omgevingsfactoren op het paardenlichaam. 

Investering

IJRN leden: GRATIS

Andere belangstellenden: 10 EUR

Het aantal plekken is beperkt, dus geef je zo snel mogelijk op via marinavanriel@gmail.com