Hoe weet je wanneer een wedstrijd inschrijving open gaat?

05-04-2023
Hoe weet je wanneer een wedstrijd inschrijving open gaat?

We ontvangen vaak de vraag: "hoe weet ik wanneer de inschrijving van een wedstrijd open gaat?"

Hier hebben we voor nu de volgende oplossing voor:

- Op de agenda op de NSIJP website, staan alle wedstrijden die in het najaar 2022 -tijdens overleg met de wedstrijdorganisatoren- in de jaarplanning zijn opgenomen. Natuurlijk kunnen er in de loop van het jaar wedstrijden bijkomen, zolang deze passen in de agenda en ze andere wedstrijden niet "in de weg zitten".

- Als een wedstrijdorganisatie weet hoe de wedstrijd er uit gaat zien, dan maakt men een "uitnodiging en uitschrijving" aan in het evenementen systeem.

- In het evenementen systeem staat welke proeven er worden gereden, wat de kosten zijn, wat voor verblijfsmogelijkheden er zijn voor paarden en ruiters en wat de organisatie verder nog wil vermelden.

- Als de wedstrijd is goedgekeurd, dan verschijnt er op de agenda op de NSIJP website achter de wedstrijdnaam een ♣

- Klik onder de wedstrijd op "Lees verder" en je komt bij de link naar de PDF, met daarin alle gegevens van de uitschrijving. Daaronder staat wanneer de organisatie de inschrijving voor de wedstrijd gaat openstellen.

Op deze manier kun je snel zien wanneer bekend is hoe de wedstrijd eruit gaat zien en wanneer de inschrijving wordt geopend.
Veel succes dit seizoen met inschrijven en wedstrijd rijden!

Let op: 

* woensdag 5 april om 20:00 gaat de inschrijving voor de mei wedstrijd van Alfsengi open 
* donderdag 6 april om 20:00 gaat de inschrijving voor de lente wedstrijd in Spier open
* dinsdag 11 april om 19:00  gaat de inschrijving voor het Breidablik WK Selectiemoment open (op deze wedstrijd worden alleen A-proeven uitgeschreven) 

Alle andere wedstrijden hebben óf de inschrijving al gesloten, ze zitten vol óf hebben een wachtlijst.