Hernieuwde oproep Chef de Mission WK 2023

29-09-2022
Hernieuwde oproep Chef de Mission WK 2023

Omdat de eerste ronde niet tot een kandidaat heeft geleid die deze zware taak kan oppakken doen we een hernieuwde oproep.

Senioriteit en ervaring met aansturen van complexe processen en zeer goede communicatieve eigenschappen zijn zwaar wegende aspecten van  deze functie.

Daarnaast is er vanwege de tijdsdruk al een begeleidingsteam samengesteld  waartoe de nieuwe chef de mission zich toe moet kunnen verhouden.

In deze functie ben je de leidinggevende van het volledige WK team tijdens het WK maar ook in de aanloop daar naartoe en die begint al in de herfst van dit jaar. Naast deze eindverantwoordelijkheid gaat het ook om een functie die de voorwaarden creëert waarbij deelnemers dat met plezier doen, dat er maximaal kan worden gepresteerd, ook  in teamverband en dat de passie voor de IJslandse paardensport met velen wordt gedeeld.

Uiterste reactie termijn 10 oktober.

PROFIELSCHETS

 

Nieuwe leden begeleidingsteam gezocht

We zoeken ervaren (jonge )IJslandersportliefhebbers die graag willen toegroeien naar een rol in het begeleidingsteam, ook als chef de mission voor MEM en WK. Het bestuur ziet graag een doorontwikkeling naar een veel meer professionele begeleiding vanuit onze eigen gelederen.

Ben je een gedreven IJslander sport liefhebber dan zijn we als stamboek van plan een intern opleidingstraject te ontwikkelen onder leiding van een ervaren coach van buiten de IJslander wereld. Hoe het traject er gaat uitzien staat nog volledig ter discussie, mogelijk krijg je daar ook een stem in.

Minimum leeftijd 40 jaar, wedstrijdervaring met IJslanders  is een pré. Er is plaats voor maximaal 6 kandidaten. Er is een sollicitatieprocedure m.b.t. de geschiktheid.

 

Info: Arjen Heerema, Sportcommissaris