FOKKERIJ EVENT 2021

12-09-2021
FOKKERIJ EVENT 2021

Op 26 september a.s. vindt het  NSIJP Fokkerij Event plaats, ook dit keer weer in de prachtige ambiance van het NHC in Ermelo.

Als altijd begint de dag met de tweede beoordeling van de hoogst beoordeelde veulens van dit jaar en in de middag is er een sprankelend programma waarbij onder andere de winnaars van dit jaar in het zonnetje worden gezet, de hoogst beoordeelde veulens,  jonge hengsten, de hoogst beoordeelde onder het zadel gekeurde paarden, de beste NL gefokte sportpaarden, de fokker van het jaar wordt bekend gemaakt, maar ook zullen de ‘puppies’ zich onder het zadel presenteren, net als de ‘new kids on the block’ en natuurlijk wordt ook de dagkampioen van de veulens bekend gemaakt net als de publiekslieveling.

Publiek was al toegestaan, maar inmiddels is duidelijk dat er vanaf 25 september waarschijnlijk ruimere mogelijkheden zijn voor publiek. Of en met welke maatregelen we nog rekening moeten houden laten zo snel mogelijk weten. We hopen er dan ook weer een ouderwets spetterend Event met heel veel gezellig publiek en veel prachtige veulens, paarden, winnaars en prijzen.

Echt een dag om in de agenda te zetten en richting Ermelo af te reizen.