Erespeld voor Hanny van Geleuken

29-03-2021
Erespeld voor Hanny van Geleuken

Afgelopen vrijdag werd Hanny van Geleuken in het zonnetje gezet met de NSIJP-Erespeld tijdens de ledenraad vergadering.

10 Jaar IJP

Ze is begonnen als redacteur en heeft in 10 jaar bij de redactie veel meegemaakt. Proeven met digitale edities, zorgen om de advertentie-inkomsten, veranderingen in de redactie en helaas ook de ernstige ziekte en het afscheid van twee dierbare redactieleden, Lily en Marjolein. Ze heeft hun met veel zorg en vriendschap omringd zodat ze zo lang mogelijk bij de IJP betrokken konden blijven. Van Lily heeft ze de belangrijke taak van hoofdredacteur overgenomen, het was niet persé haar ambitie, maar ze deed het voor de vereniging, voor de leden.

In de laatste periode heeft ze belangrijke veranderingen in gang gezet, gezamenlijk als redactie heeft ze zich op een professionele manier gebogen over de toekomst van IJP. Wat voor blad past bij onze vereniging en hoe kunnen ze dat – als vrijwilligers – realiseren? En het resultaat mag er zijn! Ieder kwartaal valt er bij alle leden een prachtig magazine op de deurmat met mooie achtergrondartikelen op het gebied van human interest, educatie, recreatie en jeugd.

Hanny heeft al die jaren een geweldige bijdrage geleverd aan de IJP en de vereniging. Ze heeft haar mederedactieleden gestimuleerd en op weg geholpen naar de IJP die we nu hebben. Ze heeft eindeloos geduld gehad en een betrokkenheid en inzet voor onze vereniging getoond waar we heel erg blij mee zijn.

Met veel genoegen heeft het bestuur Hanny de ERESPELD van het NSIJP toegekend voor haar tomeloze inzet voor de vereniging!