Cora Wijmans Nederlands kampioen P2 - tussenresultaten P1/P3

13-07-2019
Cora Wijmans Nederlands kampioen P2 - tussenresultaten P1/P3

Zaterdag aan het eind van de middag is in Exloo de P2 verreden. In twee doorgangen reed Cora Wijmans (grand old lady of pace!) met haar Remba frá Skógy naar de winst in de speedpass. Haar tijd van 8,33 in de eerste doorgang werd door geen van de andere ruiters voorbij gestreefd. Daarmee is Cora Nederlands kampioen P2 2019 geworden. Cora, van harte gefeliciteerd. 

Cora werd gevolgd door Sigurður Marinusson die met Hellen frá Bessastöðum tweede werd met een tijd van 8,42 en met Skuggi frá Hávarðarkoti derde met een tijd van 8,43. 

Na de P2 zijn nog de eerste doorgangen van de P1 (telgangren 250 meter) en de P3 (telgangren 150 meter) gereden. 

In de P1 gaat op dit moment opnieuw Cora Wijmans met Remba aan de leiding, weer gevolgd door Sigurður Marinusson met Hellen frá Bessastöðum op de tweede plaats en dit keer Suzanne Sillem met Snotra från Håkansgården op de derde plaats. 

De derde en vierde doorgang van de P1 worden zondag om 8.30 uur gereden. 

In de P3 staat Herman van Wissen aan de leiding met Kuldi frá Skarði, gevolgd door Marij Marsden met Lygna frá Sunnuhvoli en Nanco Lekkerkerker met Fáfnir frá Reykjavik. De volgende doorgangen van de P3 worden ook op zondagmorgen gereden.