Bestuursleden voor Recreatie en Educatie gezocht

23-11-2022
Bestuursleden voor Recreatie en Educatie gezocht

Tijdens de voorjaarsvergadering van de Ledenraad 2023 neemt Ada afscheid als bestuurslid. Zij heeft dan haar volle termijn erop zitten mag zich helaas niet meer opnieuw verkiesbaar stellen. Ada heeft altijd de twee portefeuilles Recreatie en Educatie vertegenwoordigd.

Als bestuur willen we deze functies graag invullen met twee nieuwe enthousiaste leden. We zullen als bestuur deze personen inwerken in de functies en Ada zorgt voor een goede overdracht. De portefeuilles Recreatie en Educatie zullen de komende jaren veel aandacht krijgen en er is genoeg te doen. Lijkt jou dit leuk? Lees dan verder!

Wat kun je verwachten?
Wanneer jij bestuurslid wordt en een van de openstaande portefeuilles op je neemt, dan maak je je eigen beleidsplan voor de komende jaren. Naast jouw eigen taken binnen de portefeuille die je vertegenwoordigt, zijn er nog veel andere zaken te regelen en te doen binnen het bestuur. Dit werk wordt altijd onderling verdeeld.

Het bestuur komt ongeveer 12 keer per jaar bij elkaar en we hebben korte lijnen naar elkaar toe. Je hebt voor jouw portefeuille een eigen begroting waarbinnen je werkt. Mocht je onverwacht iets minder tijd hebben dan je had verwacht, dan vangen we dat als bestuur op.

We hebben een frisse club met mensen die graag vooruit willen en we hebben samen al behoorlijk wat werk verzet. Humor en plezier staan bij ons hoog in het vaandel.

De aanstelling zal plaatsvinden tijdens de voorjaarsvergadering van de ledenraad in 2023. Wanneer je belangstelling hebt in een van de openstaande bestuursfuncties, stuur dan je motivatie naar: voorzitter@nsijp.nl

Je mag mij natuurlijk ook bellen voor meer informatie:
06-12075531
Of bel Ada om haar naar haar ervaringen te vragen:
06-23085228

Henk van der Velde
Voorzitter NSIJP