16 & 17 december Jeugdweekend en Kerstdiner

11-12-2023
16 & 17 december Jeugdweekend en Kerstdiner

In het weekend van 16 & 17 december organiseert de NSIJP jeugdcommissie het NSIJP jeugd kerstweekend! Dit weekend zal plaatsvinden aan de Biezendijk 5, 6595 MG Ottersum, waar ook de paarden onder toezicht zullen overnachten. Zelf slapen we in knusse huisjes aan de Zwarteweg 60, 6596 MJ Milsbeek. Op zaterdag starten we om 12.00 met een Masterclass Anatomie & Biomechanica voor kids' van osteopaat Ilse. Ook zullen we oefenen met de trail onder begeleiding van Anne-Jet White en Stella Timmerman. Op zaterdagavond is er een 3-gangen kerstdiner voor alle jeugdruiters en ouders. Op zondag wordt er geoefend met de vlaggenrace (onder begeleiding van Anne-Jet White) en kan er een sprongetje worden gewaagd (onder begeleiding van Michelle Goedhart). We sluiten tussen 15.00-16.00 het weekend af.

Kerstdiner jeugd

Jeugdruiters die niet kunnen of willen deelnemen aan het hele weekend zijn van harte welkom om op zaterdagavond aan te schuiven bij het kerstdiner. Het kerstdiner is een mogelijkheid voor alle jeugdruiters, met of zonder eigen paard, om met elkaar kennis te maken en gezellig te kletsen. Deze avond staat in het teken van warmte, kerst en gezelligheid! 😊

Kerstdiner ouders

Ook ouders zijn van harte welkom tijdens dit kerstdiner. Ouders krijgen deze avond de ruimte, in een parallel programma, elkaar te leren kennen, te kletsen en ervaringen te delen. Ook is er de mogelijkheid op een ontspannen manier met de jeugdcommissie te bespreken wat ouders belangrijk vinden als het gaat om hun kinderen en de IJslandse paarden sport en recreatie. Want hoe willen ouders dat kinderen de sport beleven? En welke rol kun je daarin als ouder spelen?

Om hier een beter beeld van te krijgen schuift Josien Warris ook aan tijdens het kerstdiner. Door gebruik te maken van haar jarenlange ervaring in het begeleiden van ouders en kinderen helpt ze ons als jeugdcommissie om een optimaal beeld te krijgen van de wensen van ouders en jeugdruiters. Tijdens de avond zullen ook verschillende vragen worden behandeld zoals ‘hoe zien ouders de NK jeugd voor zich?’ en ‘wat voor jeugdactiviteiten zouden ouders graag in de komende jaren zien?’ Dit gesprek wordt gevoerd in een ongedwongen setting onder het genot van een gezellig 3-gangen kerstdiner. Ouders die geen concrete vragen of wensen hebben en er alleen zijn voor de gezelligheid zijn ook van harte welkom!

Heb jij al helemaal zin gekregen in zo'n gezellig kerstweekend vol leuke activiteiten? Meld je dan aan via DEZE LINK.
Met dieetwensen kan rekening worden gehouden. Deelname aan het gehele weekend kost €165. Ouders of jeugdleden die willen aansluiten bij het kerstdiner betalen €15,- Toch nog vragen? Dan kun je ons altijd even mailen op jeugd@nsijp.nl