Verslag woensdag 7 augustus

07-08-2019
Verslag woensdag 7 augustus

De spanning deze middag werd de hele equipe bijna teveel. Manon die in de F1 op zo’n prachtige derde plaats staat bij de young riders. En dan tot het laatste moment de kans dat ook Kirsten zich zou plaatsen, helaas het scheelde maar een paar passen. Wat gunnen wij haar die finale allemaal. Helaas, zo is de sport en dat zagen we ook bij een paar andere ruiters. In ieder geval vieren we vandaag uitbundig deze waanzinnige prestatie van Manon. Of zij net zo blij is als wij ziet u in de volgende video. https://youtu.be/dv3NuRcx2Vo                        

Morgen wordt het minstens weer zo spannend als vandaag. De T2 selectie. Daar doen aan mee: Yoni, Anne-Lene, Mieke, Marion, Esmee en Lisa. Heel stiekem denken we, we durven het haast niet te zeggen, dat daar ook wel eens A of B finaleplaatsen in zitten.

Morgen rijdt Maximus zijn tweede doorgang. Vandaag kon Agnar niet aan de verwachtingen voldoen. Laten we hopen dat hij morgen de verrichtingen van Maximus op een paar belangrijke punten kan verbeteren. De spanning van zo’n WK werkt soms positief maar ook wel eens negatief. Wij wensen Marius morgen veel succes.

Telgangproef
Ook zal morgen de PP1 worden verreden. Daar doen waarschijnlijk aan mee: Anne-Lene, Bas, Jaap, Marion, Tom, Kirsten en Manon. Omdat sommige ruiters zich meer willen concentreren op een andere proef kunnen er nog een paar uitschrijvingen volgen.

De Telgangproef begint om 16:00 uur en om 18:30 zal de eerste wereldkampioen worden gehuldigd.