WR Raamsdonk ♣

24 juni
Wedstrijden
24-06-2023 t/m 24-06-2023

meer informatie
♣ opent op 20 mei

Beste ruiter,

De inschrijving zal opengaan op zaterdag 20 mei om 20:00 uur. Je schrijft je dan automatisch in voor de wachtlijst. Je kunt dus nog niet betalen en je startplaats is nog niet bevestigd. We doen dit omdat we iedereen de tijd willen geven om zich in te kunnen schrijven. Omdat onze wedstrijd een mogelijke kwalificatie is voor het WK zullen we voorrang geven aan sport A ruiters die zich proberen te kwalificeren.

De informatie op een rijtje

Stap 1: De inschrijving staat open van zaterdag 20 mei 20:00 uur tot en met zondag 21 mei 20:00 uur. Alle ruiters kunnen zich gedurende deze 24 uur inschrijven voor de wachtlijst. 
Stap 2: Na deze 24 uur sluit de inschrijving.
Stap 3: Alle Sport A ruiters die proberen zich voor de WK te kwalificeren proberen we te plaatsen.
Stap 4: Alle overige inschrijvingen (sport A en B ruiters) zullen we ook proberen te plaatsen. Echter bij niet voldoende ruimte zullen deze nog beschikbare plaatsen per loting toegewezen worden. 
Stap 5: Op maandagavond 22 mei volgt voor alle geplaatste ruiters een uitnodiging via mail om zich uiterlijk dinsdagavond 23 mei definitief in te schrijven.
Stap 6: Indien er geloot is, blijft de wachtlijst bestaan tot uiterlijk 16 juni. Als een ruiter zich uitschrijft wordt deze vrijgevallen plaats verloot onder de nog niet geplaatste sport A en B ruiters

Namens de organisatie wedstrijden Raamsdonk,
Remco en Manon de Munck

Let op! Zorg ervoor dat je PK’s correct in het systeem staan, indien er iets niet klopt, graag mailen naar wedstrijden@nsijp.nl 

Mededeling van de sportcommissie:
Het is dus NIET nodig zaterdagavond om 20:00 allemaal tegelijk in te schrijven. We willen graag een cyber verkeerschaos voorkomen.

De PKs worden uiterlijk zaterdag voor de inschrijving opengaat bijgewerkt, klopt het dan toch nog niet volgens jou: stuur zoals hierboven staat een mailtje, dan corrigeren we het zo snel mogelijk - vóór de inschrijving weer sluit.

Succes allemaal

 

24 juni
Wedstrijden
24-06-2023 t/m 24-06-2023
Contactgegevens
fam. de Munck
Luiten Ambachtstraat 38
4944 AT Raamsdonk