Midgard Winterindoor ♣

09 december
Wedstrijden
09-12-2023 t/m 09-12-2023

♣ meer informatie

♣ Inschrijving opent in de week van 16 oktober. Midgard leden worden hierover per mail geïnformeerd, voor overige inschrijvingen zal de datum  hier minimaal 1 dag van tevoren worden aangekondigd.

 

  

Voor de Winterindoor hebben we plek voor 75 combinaties. Deelname is vanaf 11 jaar. Er zijn deze dag verschillende onderdelen. Iedere combinatie kan aan maximaal 3 onderdelen meedoen. De kosten voor deelname is één vaste prijs van €40,00. Op de wedstrijd worden de volgende proeven uitgeschreven.

  • Töltproeven: T7 en T5
  • Gangenproeven: V5, V3 en telgang voor korte banen (FKB)
  • Funproeven: Puttense Ausdauer Tölt (X. AUSDA), bierproef (BEER) en vlaggenrace (FR1)
  • Verkleden: Het is de bedoeling dat iedere combinatie zijn mooiste kerst-outfit aantrekt. De combinatie met de mooiste/origineelste outfit wint een prijs. 

Let op: als een paard met verschillende ruiters meedoet, dan mag het paard aan maximaal 5 proeven/onderdelen meedoen. (max 5 proeven voor 7-jarige paarden, max 4 voor 6-jarigen jarigen, max 3 voor 5 jarige paarden)

Ook wordt er een ukkieproef uitgeschreven voor de allerkleinste tot en met 11 jaar (aangelijnd en onder begeleiding van een volwassenen). De ukkieproef bestaat uit een rondje tölt/draf, een kunstje en verkleed. Opgeven voor de ukkieproef kan via wedstrijden@rvmidgard.nl o.v.v. Naam + leeftijd ruiter en naam paard.

 Indien de wei droog is, kan er voor de paarden een prikwei worden opgezet. Anders is er binnen voldoende ruimte om paarden aan te binden. Hengsten zijn welkom, indien op de trailer of onder toezicht. 

De winterindoor is een regionale wedstrijd. Daarom geldt voor deze wedstrijd dat een paard een geldige basisenting moet hebben en daarna binnen het jaar jaarlijks geënt moet zijn. Meer informatie over de basisenting is te vinden op de site van het NSIJP. 

In verband met het aantal deelnemers en de te rijden proeven bestaat de kans dat deze dag rond 9:00 uur begint. Houd hier dus rekening mee.

Let op: rijden met startnummers is verplicht!

 

09 december
Wedstrijden
09-12-2023 t/m 09-12-2023
Contactgegevens
Hippisch Verband Putten
Putten