Breidablik WK Selectiemoment

13 mei
Wedstrijden
13-05-2023 t/m 14-05-2023

Graag willen wij jullie als sport A ruiters ontvangen op onze (oude) wedstrijdbanen om zich te meten binnen het sport A kader van de wedstrijdsport.

Vrijdagmiddag om 16.00 zal het terrein opengaan, zodat eenieder nog even de tijd heeft om in het begin van de avond (kort) de banen te verkennen.

Zaterdagochtend beginnen we met de PP1 om daarna verder te gaan met de töltproeven, de gangenproeven, de dag zal afgesloten worden met de P1
Zondagmorgen nogmaals twee doorgangen in de P1, de finales met daartussenin, rond de middag, de P2.

Het jurykader zal bestaan uit:

  • Bea Berg
  • Carina Heller
  • Carolien de Lauwere (voorzitster)
  • Katharina Konter
  • Silke Feuchthoven
  • Sonja Mäsgen
  • Armet Tuijn (hoefbeslag)

Tot slot, wij hopen er een mooie wedstrijd van te maken. Het zal zeker geen Wedstrijden Zuid worden met alles eromheen zoals jullie gewend zijn. Nee dit Breidablik WK Selectiemoment is puur in het leven geroepen om jullie, als sport A ruiters een gelegenheid te geven om je met elkaar te meten en te kijken waar je staat. Voor de een op weg naar het WK, voor de ander gewoon om weer eens een soloproef te rijden (en als het lukt in die finale te komen!). Mooie sport dus om van te genieten, maar voor de rest zal het een redelijk sober evenement worden.

De inschrijving zal opengaan op dinsdag 11 april 19.00 uur.

Alle inschrijvingen die de eerste 48 uur inschrijven zullen wij normaal gesproken proberen mee te laten doen. Mocht dit echter echt niet lukken dan zullen de potentiële kandidaten voor het WK voorrang krijgen en zal er onder de rest van de gegadigde (die binnen deze 48 uur ingeschreven hebben) geloot worden.

Wij zien jullie, ruiters en publiek, graag op 13 en 14 mei en kijken uit naar een sportief evenement.

De Breidablik

13 mei
Wedstrijden
13-05-2023 t/m 14-05-2023