bijeenkomst "verenigingscultuur NSIJP"

07 juni
Overig
07-06-2018 t/m 07-05-2018

Op donderdagavond 7 juni gaan wij, Marieke Boon en Eva Beun, als leden van de ledenraad van het NSIJP in gesprek met leden van onze vereniging over het onderwerp ‘verenigingscultuur’. We nodigen graag alle leden van het NSIJP, naast de ledenraadsleden en bestuur, hiervoor uit.

Een vereniging maak je met elkaar en de cultuur is in een vereniging in onze beleving meer van waarde dan de structuur. De vraag die ons bezighoudt is ‘hoe maken we met elkaar de vereniging?’ We beschikken over vele ambitieuze leden, al dan niet met verschillende meningen, belangen en kijk op het IJslandspaard. We verschillen van elkaar, dat moet ook kunnen. Die verschillen zijn wel van invloed op hoe we met elkaar omgaan. Vaak gaat dat prima maar soms ook niet. Wat is er dan nodig voor een positieve omgang, samenwerking en respect? 

Alles met als centraal onderwerp: onze IJslands paard.

Zitten we als vereniging tussen het servet en tafellaken? Is de breedte van onze vereniging zo breed? Zijn de verschillen zo groot? Of misschien heel klein?

We heten iedereen welkom vanaf 19.45, we starten om 20.00, in de Schakel in Nijkerk. Mocht de reisafstand een probleem zijn, kan je ook via de digitale weg de avond bijwonen.

Om alle aanwezigen te kunnen voorzien van dezelfde (achtergrond) informatie én om een inschatting te kunnen maken van hoeveel mensen wij kunnen verwachten, stellen we het op prijs dat je je voor 3 juni aanmeldt (live of digitaal) via info@nsijp.nl.

Wij kijken uit naar 7 juni!

Met vriendelijke groet,

Eva Beun & Marieke Boon

07 juni
Overig
07-06-2018 t/m 07-05-2018
Contactgegevens
De Schakel
Oranjelaan 10
3862 CX Nijkerk