Fokkerijavond

01 november
Overig
01-11-2018

Aanvang 20:00, zaal open 19:30
De Schakel, Oranjelaan 10, 3862 CX Nijkerk

Op deze avond willen fokkerijcommissieleden en de stamboeksecretaris graag kennisnemen van uw standpunt in enkele fokkerijzaken. Zaken die het afgelopen jaar door fokkers zijn aangekaart. De fokkerijcommissie is niet op zoek naar uw eigen gelijk, maar wil op deze avond vooral de voor- en nadelen van de mogelijke standpunten in kaart brengen. Wilt u positief bijdragen en meedenken dan bent u van harte welkom op deze avond.

Zeker op de agenda staat de selectieprocedure voor het WK 2019 fokkerij, vooral het deel dat gaat over de verplichte aanwezigheid op de selectiekeuring om voor uitzending in aanmerking te komen. Ook het verplichte spermaonderzoek in Utrecht voorafgaand aan goedkeuring als dekhengst staat in de planning als gespreksonderwerp. Denk erom, ook voor merriehouders van belang!

Als er tijd over is kunnen we gedachten uitwisselen over de aanloop naar het WK 2017 en wat we kunnen doen om onze kansen op een volle fokkerijequipe in 2019 te vergroten.

Kunt u niet op deze avond, dan mag u per onderwerp uw standpunt met plus- én even zoveel minpunten sturen aan de fokkerijcommissie: fokcie@nsijp.nl. Graag in de titel van uw bericht het juiste onderwerp vermelden. Uiterste inzenddatum 2 november 24:00 u.

01 november
Overig
01-11-2018
Contactgegevens
De Schakel
Oranjelaan 10
Nijkerk