Fokkerij Event 2021

26 september
Keuringen
26-09-2021

Op 26 september a.s. vindt het  NSIJP Fokkerij Event plaats, ook dit keer weer in de prachtige ambiance van het NHC in Ermelo.

Als altijd begint de dag met de tweede beoordeling van de hoogst beoordeelde veulens van dit jaar en in de middag is er een sprankelend programma waarbij onder andere de winnaars van dit jaar in het zonnetje worden gezet, de hoogst beoordeelde veulens,  jonge hengsten, de hoogst beoordeelde onder het zadel gekeurde paarden, de beste NL gefokte sportpaarden, de fokker van het jaar wordt bekend gemaakt, maar ook zullen de ‘puppies’ zich onder het zadel presenteren, net als de ‘new kids on the block’ en natuurlijk wordt ook de dagkampioen van de veulens bekend gemaakt net als de publiekslieveling.

Echt een dag om in de agenda te zetten en richting Ermelo af te reizen. 

TIJDSCHEMA FOKKERIJ EVENT

Coronacheck voor aanwezigen

De afgelopen periode hebben gemeente Ermelo en het NHC met elkaar overlegd wat de nieuwe coronaregels, die per 25 september a.s. ingaan, voor evenementen als de onze betekenen. Het NHC heeft een coronaprotocol dat van iedere aanwezige bij aankomst op het terrein een verplichte Coronacheck vraagt. Voor het gebruik van de accommodatie zijn wij verplicht dit protocol te volgen.

Dit houdt in dat alle deelnemers en bezoekers van 13 jaar en ouder bij aankomst op het terrein een coronatoegangsbewijs moeten kunnen tonen.

Dit kan zijn een geldige corona app QR code, of voor mensen die geen app willen of kunnen gebruiken of geen smartphone hebben: een papieren QR code, te verkrijgen via de site coronacheck.nl, waar met behulp van ieders DigiD op basis van de geregistreerde vaccinaties, een herstelbewijs of een ‘testen voor toegang’ resultaat een QR code op papier kan worden uitgeprint, naast uiteraard een geldig legitimatiebewijs.

Heb je geen vaccinatiebewijs of herstelbewijs? Laat je dan uiterlijk 24 uur van tevoren gratis testen via www.testenvoortoegang.nl

Bij de check ontvangt een ieder een armbandje dat tijdens het Event zichtbaar moet worden gedragen.

Tijdens het Event is het houden van 1,5 meter niet noodzakelijk, behalve in de brasserie, die dan weer geopend zal zijn, dus het is mogelijk om daar eten en drinken te bestellen. Daar geldt wel dat 1,5 meter afstand moet worden gehouden en een zitplaats verplicht is. Ook op de tribunes dient 1,5 meter afstand te worden gehouden en dient zoveel mogelijk gebruik te worden gemaakt van zitplaatsen.

26 september
Keuringen
26-09-2021
Contactgegevens
NHC
Ermelo