Fokkerij Event

28 oktober
Keuringen
28-10-2018

Update 27-10, 13.30 uur

Het Fokkerij Event gaat door, het begint - nog steeds - om 11.00 uur en vindt plaats op
Manege Zwolle
Haersterveerweg 1a
8034 PJ Zwolle

Het is een binnenhal, een inrijruimte, er is geluid, ruimte voor publiek en er is eten en drinken, er zijn - een aantal - boxen, veulens, hengsten en meer, komt dus allen morgen naar Zwolle!

PROGRAMMA

-----

Update 27-10, 12.15 uur

We hebben een goede optie gevonden, locatie, parkeerplek, ambiance, alles kan en is er - nog niet volledig ideaal, maar alleszins werkbaar en wellicht nog een tweede optie.... wordt vervolgd, maar het ziet ernaar uit dat het door kan gaan! Wordt vervolgd!

------

update: 27-10, 9.30 uur

Van alle kanten komt thans het bericht binnen dat op het KNHS centrum (bij de KWPN verrichtingsonderzoekpaarden) in Ermelo Rhinopneumonie is vastgesteld. We zullen daarom gaan nadenken over de verschillende opties, waarbij het evenement alsnog verzetten naar een andere - geschikte - locatie in ieder geval een optie is die wordt overwogen. 

Verdere informatie volgt zo spoedig mogelijk.

-------

Zoals te doen gebruikelijk wordt het jaar, voor wat betreft de Nederlandse fokkerij, in stijl afgesloten met het inmiddels bekende Fokkerij Event, dat ook dit jaar zal plaatsvinden op het KNHS centrum  in Ermelo en wel op 28 oktober a.s..

Op het Event zal in ieder geval een groot aantal veulens acte de présence geven dat zich via de regionale veulenkeuringen in – achtereenvolgens – Drunen, Exloo, De Mortel en Den Ilp heeft gekwalificeerd met een score van 7,90 of hoger. De vraag wie dit jaar de dagkampioen-wisselbeker mee mag nemen en natuurlijk welk veulen publiekslieveling wordt, houdt de - fokkers- gemoederen al danig bezig.

Naast de veulens wordt natuurlijk ook aandacht besteed aan tal van andere zaken die in 2018 opvallend en noemenswaard zijn geweest in de Nederlandse fokkerij. Voor diegenen die interesse hebben in de fokkerij van en met IJslandse paarden een niet te missen Event dat een vaste plek in de agenda verdient.

PROGRAMMA

 

28 oktober
Keuringen
28-10-2018
Contactgegevens
Ermelo