Virtual Café 11 april: “Peesblessures bij het paard” door Julie Brunsting

25-03-2024
Virtual Café 11 april: “Peesblessures bij het paard” door Julie Brunsting

Op donderdagavond 11 april is er een nieuw Virtual Café, ditmaal onder leiding van dierenarts Julie Brunsting. Julie werkt als dierenarts en specialist chirurgie bij de Lingehoeve en ze was al meerdere malen Team Veterinair voor de Nederlandse paarden tijdens het WK.

Julie vertelt over het virtual cafe: "Tijdens het virtueel café van donderdag 11 april neem ik jullie graag mee in de veterinaire wereld rondom peesblessures bij het paard. Hierbij zal naast de anatomie en pathofysiologie ook worden ingegaan op mogelijke therapieën en een stukje preventie. Daarnaast bekijken we of er een link bestaat tussen verschillende beenstanden en peesblessures. Want voorkomen is beter dan genezen!"

Wil jij erbij zijn? Klik hier voor het aanmeldformulier

Inschrijving is open tot donderdag 11 april 14:00 uur, daarna zal de link verstuurd worden (kijk dan ook in je spam). Wie geen link heeft gekregen kan tot donderdag 11 april 18.50 uur reageren naar cafe@nsijp.nl.

Deelname aan deze kennisavonden is gratis en ook niet-NSIJP leden zijn welkom.

Wanneer wij akkoord krijgen van de lezing gevers, blijven de lezingen na afloop nog tijdelijk beschikbaar om terug te kijken, mits je je vooraf hebt opgegeven. Heb je na het lezen van dit bericht al aanvullende vragen? Mail ons dan via cafe@nsijp.nl (deze mail wordt niet dagelijks uitgelezen).