Traject Þórður Þorgeirsson

23-01-2024
Traject Þórður Þorgeirsson
In 2024 zal er opnieuw een keuringstraject georganiseerd worden met de IJslandse topruiter Þórður Þorgeirsson. Þórður is een levende legende. Zo heeft hij meerdere Landsmót-kampioenen en WK-fokkerij winnaars voorgesteld, en heeft hij menig record op de keuringsbaan gebroken. We zijn dan ook enorm blij dat hij komend jaar opnieuw paarden in Nederland wil komen voorstellen.

Het keuringstraject zal wederom plaatsvinden bij de familie Hoogenboom in Hazerswoude-Dorp. Het begint met twee intakes, op de zondagen 3 maart en 5 mei. Tijdens deze intakes willen we fokkers en eigenaren de ruimtebieden om hun paard door Þórður te laten proberen, zodat ze een inschatting kunnen maken of een keuring tot de mogelijkheden behoort. Na de tweede intake kiest Þórður de paarden die hij tijdens de keuring op 15 en 16 juni in Hazerswoude voor wil stellen.

Dus zou je graag willen weten of je paard volgend jaar een keuring zou kunnen lopen, of wil je meer informatie over het traject? Neem dan contact op via: keuringstraject@nsijp.nl

𝘧𝘰𝘵𝘰: 𝘏𝘦𝘯𝘬 𝘗𝘦𝘵𝘦𝘳𝘴𝘦