Schrijf je nu in voor het Virtual Café op 15 januari: World Fengur Tips & Tricks door Ingrid Weijers!

21-12-2023
Schrijf je nu in voor het Virtual Café op 15 januari: World Fengur Tips & Tricks door Ingrid Weijers!

Worldfengur, tips and tricks: Geef je nu op voor dit Virtual Café!

De IJslanderwereld beschikt over een vrij unieke, wereldwijde database waar alle als IJslanders geregistreerde paarden in zijn opgenomen. Voor diegenen die in fokkerij geïnteresseerd zijn een bron van informatie. Alle NSIJP leden hebben gratis toegang tot deze database, mits ze via het Stamboekbureau een persoonlijke inlogcode hebben aangevraagd. In dit virtuele café zullen diverse - wellicht minder bekende - mogelijkheden van Worldfengur worden besproken en gedemonstreerd; daarvoor is het handig om - tijdens het café -  over een eigen inlogcode van Worldfengur te beschikken zodat via een tweede scherm actief kan worden meegekeken en dingen uitgeprobeerd.

De lezing start om 20.00 uur en deelname is gratis. Ook niet-NSIJP leden zijn van harte welkom. De inschrijving is NU geopend! Kun je niet op 15 januari maar wil je later graag de lezing terugkijken? Geef je óók dan op via het aanmeldformulier!

Geef je HIER op voor dit Virtual Café

Wanneer wij akkoord krijgen van de lezing gevers, blijven de lezingen na afloop nog tijdelijk beschikbaar om terug te kijken, mits je je vooraf hebt opgegeven. Heb je na het lezen van dit bericht al aanvullende vragen? Mail ons dan via cafe@nsijp.nl(deze mail wordt niet dagelijks uitgelezen).