Keuringstraject 2023 met Þórður Þorgeirsson

14-10-2022
Keuringstraject 2023 met Þórður Þorgeirsson

Ook in 2023 zal er een keuringstraject georganiseerd worden met de IJslandse topruiter Þórður Þorgeirsson. Þórður is een levende legende. Zo heeft hij meerdere Landsmót-kampioenen en WK-fokkerij winnaars voorgesteld, en heeft hij menig record op de keuringsbaan gebroken. We zijn dan ook enorm blij dat hij komend jaar opnieuw paarden in Nederland voor wil komen stellen.

 

Met het oog op de aanstaande WK in eigen land wil de organisatie deze keer voorrang geven aan in Nederland geboren paarden. Om zo veel mogelijk mensen een kans te geven, wordt er op zondag 20 november van dit jaar al een eerste intake met Þórður georganiseerd, opnieuw bij de familie Hoogenboom in Hazerswoude-Dorp. Tijdens die intake willen we fokkers en eigenaren de ruimte bieden om hun paard door Þórður te laten proberen, zodat ze op tijd een inschatting kunnen maken of een keuring volgend jaar tot de mogelijkheden behoort. Dus zou je graag willen weten of je paard volgend jaar een keuring zou kunnen lopen? Meld je dan nu aan! 

 

Voor meer informatie over het traject en aanmelding, graag mailen naar: keuringstraject@nsijp.nl 

 

ps. Dat we voorrang willen geven aan Nederlands gefokte paarden, betekent niet dat er geen ruimte zou kunnen zijn voor andere paarden. Als je mee wilt doen aan de intake of het traject, stuur dan vooral een mail naar bovenstaand adres. We gaan dan samen kijken wat de mogelijkheden zijn.