Aanmelding Virtual Café 24 april met Eva Beun Lekkerkerker geopend

06-04-2023
Aanmelding Virtual Café 24 april met Eva Beun Lekkerkerker geopend

Op dinsdag 21 maart sprak Tom Buijtelaar tijdens een interessante Fokkerij lezing, met focus op de FIZO keuring. Wij hebben alweer veel zin in de volgende Virtual Café avond, dit keer gericht op de Sport, met Eva Beun Lekkerkerker! 

Eva spreekt op 24 april over het rijden van wedstrijden en wat daar allemaal bij komt kijken. Zowel vanuit het perspectief als jurylid, maar ook in de voorbereiding. De avond zal zowel informatie geven voor de nog niet zo ervaren wedstrijd ruiter, als de ruiter met al meer ervaring. Zo zal er ook ingegaan worden op de regels van de FEIF en de veranderingen die vanaf 1 april van toepassing zijn, denk bijvoorbeeld aan de nieuwe regels rondom de toegestane bitten.

Heb je nu al een vraag die je sowieso die avond beantwoord wilt krijgen? Stuur deze dan in vóór 14 april via het inschrijfformulier. Dan kan Eva ze meenemen in haar voorbereiding.

Eva is fysiotherapeut voor mens en dier, trainer, jurylid én onderdeel van de WK Staff 2023. Het belooft weer een leuke en leerzame avond te worden! 

De lezing start om 20.00 uur en deelname is gratis. Ook niet-NSIJP leden zijn van harte welkom. De inschrijving is NU geopend! Kun je niet op 24 april maar wil je later graag de lezing terugkijken? Geef je óók dan op via het aanmeldformulier:

AANMELDFORMULIER