Aanmelding Virtual Café 21 maart met Tom Buijtelaar geopend

10-03-2023
Aanmelding Virtual Café 21 maart met Tom Buijtelaar geopend

We trapten woensdag de Virtual Cafés van 2023 af met een enorm interessante lezing van Heimir Gunnarsson. Alle deelnemers bleven tot het allerlaatste moment geboeid luisteren en de reacties waren enorm positief. Daarom kijken wij vol energie uit naar de volgende Virtual Café avond, dit keer met Tom Buijtelaar! 

De FIZO Keuring: uit welke onderdelen bestaat het en waar moet je op letten? Wat kun je verwachten voorafgaand, bij aankomst én gedurende de keuring? Waar let een jurylid op en wat is als voorbrenger belangrijk om te weten? Dit is waar Tom het tijdens het Virtual Café van dinsdag 21 maart over gaat hebben.

Tom is Internationaal Fokkerij jurylid, Lid van de Fokkerij Commissie van het NSIJP en hij is zelf Internationaal wedstrijdruiter. Het belooft wederom een zeer leerzame avond te worden! 

De lezing start om 20.00 uur en deelname is gratis. Ook niet-NSIJP leden zijn van harte welkom. De inschrijving is NU geopend! Kun je niet op 21 maart maar wil je later graag de lezing terugkijken? Geef je óók dan op via het aanmeldformulier!

AANMELDFORMULIER 21 MAART