Virtual Café 2024

Na het succes van de Virtual Cafe's die we in 2022 en 2023 hebben georganiseerd, zetten we als Ledenraad dit initiatief ook weer door in 2024!

Vanuit het NSIJP Virtual Café organiseren we diverse interessante online lezingen, met daarna de mogelijkheid om onderling nog even door te kletsen.


Donderdag 11 april 2024 - Julie Brunsting
 - peesblessures bij het paard

Julie vertelt over het virtual cafe: "Tijdens het virtueel café van donderdag 11 april neem ik jullie graag mee in de veterinaire wereld rondom peesblessures bij het paard. Hierbij zal naast de anatomie en pathofysiologie ook worden ingegaan op mogelijke therapieën en een stukje preventie. Daarnaast bekijken we of er een link bestaat tussen verschillende beenstanden en peesblessures. Want voorkomen is beter dan genezen!"

 

Inschrijving is open tot donderdag 11 april 14:00 uur, daarna zal de link verstuurd worden (kijk dan ook in je spam). Wie geen link heeft gekregen kan tot donderdag 11 april 18.50 uur reageren naar cafe@nsijp.nl.

Deelname aan deze kennisavonden is gratis en ook niet-NSIJP leden zijn welkom.

Wanneer wij akkoord krijgen van de lezing gevers, blijven de lezingen na afloop nog tijdelijk beschikbaar om terug te kijken, mits je je vooraf hebt opgegeven. Heb je na het lezen van dit bericht al aanvullende vragen? Mail ons dan via cafe@nsijp.nl (deze mail wordt niet dagelijks uitgelezen).