vacature websitebeheer

16-02-2021
vacature websitebeheer

Nog niet echt zichtbaar, maar achter de (computer)schermen wordt hard gewerkt aan het verbeteren van de informatievoorziening (PR) binnen onze vereniging. De NSIJP-website speelt daarin een centrale rol. Op de website, maar ook via andere social mediakanalen willen we de relevante/informatieve maar ook zeker leuke informatie met de leden delen.

Om dat beter te kunnen doen is het nodig om de website te verbeteren en het websitebeheer anders te regelen. Het Bestuur vindt dat dit meer dan een vrijwilligers taak is en wil deze werkzaamheden uitbesteden.

Voor het verbeteren van de website gaat het om het optimaliseren van de navigatie, indeling en uitstraling. Daarnaast willen we graag op korte termijn goedgekeurde hengsten op een goede manier presenteren en een verkoopmodule realiseren. We gaan uit van ca. 90 uur voor de begeleiding van dit proces (maximaal € 3.000,- incl BTW).

Aan het websitebeheer en -onderhoud moet wekelijks (misschien wel dagelijks) gewerkt worden. We denken aan gemiddeld 2 tot 4 uur werk per week. Voorlopig is dit een proef voor een half jaar (26 weken) (€ 3.000,- incl. BTW)

Voor deze opdracht is het een must dat je ervaring hebt met website-inrichting/beheer en dat je dit kan doen vanuit een bedrijf/zzp constructie.

Om deze rol goed te kunnen vervullen verwachten wij van geïnteresseerden: - Inzicht in en kennis van NSIJP - Grafisch ontwerpen light, kunnen beoordelen en bewerken van foto’s en video’s - schrijven en redigeren van aangeleverde teksten - Opmaken en publiceren van berichten - goed kunnen omgaan met verschillende groepen/commissies binnen het NSIJP.  

Heb je interesse neem dan contact om met het bestuur middels een mail aan bestuur@NSIJP.nl voor maandag 22 februari aanstaande. De gesprekken vinden plaats op dinsdagavond 23 februari en woensdagavond 24 februari.