Fokkerij Event

28 oktober
Keuringen
28-10-2018

Zoals te doen gebruikelijk wordt het jaar, voor wat betreft de Nederlandse fokkerij, in stijl afgesloten met het inmiddels bekende Fokkerij Event, dat ook dit jaar zal plaatsvinden op het KNHS centrum  in Ermelo en wel op 28 oktober a.s..

Op het Event zal in ieder geval een groot aantal veulens acte de présence geven dat zich via de regionale veulenkeuringen in – achtereenvolgens – Drunen, Exloo, De Mortel en Den Ilp heeft gekwalificeerd met een score van 7,90 of hoger. De vraag wie dit jaar de dagkampioen-wisselbeker mee mag nemen en natuurlijk welk veulen publiekslieveling wordt, houdt de - fokkers- gemoederen al danig bezig.

Naast de veulens wordt natuurlijk ook aandacht besteed aan tal van andere zaken die in 2018 opvallend en noemenswaard zijn geweest in de Nederlandse fokkerij. Voor diegenen die interesse hebben in de fokkerij van en met IJslandse paarden een niet te missen Event dat een vaste plek in de agenda verdient. Het – globale – programma wordt zo spoedig mogelijk via de NSIJP site en het NSIJP Facebook account bekend gemaakt, dus houdt deze media in de gaten de komende tijd en kom naar Ermelo op 28 oktober a.s..

28 oktober
Keuringen
28-10-2018
Contactgegevens
Ermelo